Ώστε Θέλετε να είστε Υποψήφιος?

Η ICONPROM ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Η ICONPROM  αλλάζει το τοπίο στην πολιτική σκηνή . Είμαστε εξοπλισμένοι με ενα σύστημα πολιτικής εκστρατείας , ένα ισχυρό σύνολο τεχνολογιών ώστε να υπενθυμίζει να ενθαρρύνει να πείθει  και να ενισχύει το αίσθημα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σας.

H IconProm  μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε την εκλογική στρατηγική σας , να διαφημίσετε την προεκλογική εκστρατεία σας, να έλκετε ψηφοφόρους και να κερδίσετε στις εκλογές.

Εμπιστευτείτε μας και θριαμβεύστε στο πολιτικό σκηνικό , κερδίστε την προσοχή όλων και επιταχύνετε την προσοχή των ψηφοφόρων χρησιμοποιώντας τις πιο νέες και ολοκληρωμένες στρατηγικές  επικοινωνίας στα μέσα ενημέρωσης 

Η Εταιρία μας είναι μια εξαίρετη συλλογή από εκπληκτικά νέα μυαλά

Σχεδιάζουμε την στρατηγική επικοινωνίας  της προεκλογικής εκστρατείας σας  απο την αρχή εως το τέλος .

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Παρακάτω βλέπετε τις πλατφόρμες τα εργαλεία και τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε τα μηνύματα σας

Facebook sponsored ads

Instagram sponsored ads

Linkedin sponsored ads

Bing sponsored ads

Twitter sponsored ads

Google sponsored ads

Πως θα γνωρίζετε τα αποτελέσματα

Κατά την διάρκεια της εκστρατείας θα λαμβάνετε εβδομαδιαία αναφορά σχετικά με το ενέργειες που έχουμε πραγματοποιήσει και ποια τα αποτελέσματα που απορρέουν από αυτήν καθώς και ποιες θα είναι οι μελλοντικές ενέργειες μας.

Ποιο είναι το κόστος μίας τέτοιας εκστρατείας?

Το κόστος μιας προεκλογικής εκστρατείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα  την δυναμική των αντιπάλων την διάρκεια της εκστρατείας κλπ. Η IconProm  μπορεί να συνεργαστεί  μαζί σας ανεξάρτητα κόστους μικρού η μεγάλου. Ωστόσο θα βρείτε μερικές ενδεικτικές τιμές παρακάτω. 

Όποιος βρίσκεται έστω και λίγο καιρό στον χώρο της πολιτικής γνωρίζει πως πίσω από μια καλά δομημένη προεκλογική εκστρατεία κρύβεται πολύ δουλειά. Τίποτε δεν αφήνεται στην μοίρα του . Σχεδιάζεται μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια . Γιαυτό και εμείς στην IconProm δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη του. Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό είναι η εκλογή σας.